CUPCAKES & POPCAKES

Cupcakesi in popcakesi so obvezena sladica vsake rojstnodnevne zabave, poroke, baby showerja, dekliščine, piknika, druženja oziroma vseh praznovanj.

Cupcake je slasten kolaček, sestavljen iz treh plasti. Osnova je biskvit, izbirate lahko med vanilijevim ali čokoladnim. Sledi nadev slastne kreme in okrasitev, ki jo prilagodimo namenu praznovanja in vašim željam.

Popcake je majhna, slastna sladica na palčki, primerna za vse vrste praznovanj. Osnova je biskvit s kremo, oblit s čokolado. Sledi okrasitev, ki jo prilagodimo vašim željam.

Opomba: Minimalno naročilo je 8 kom cupcakesov ali popcakesov. Naročilo je potrebno oddati vsaj 4 dni v naprej.

CUPCAKES

Čokoladni

Sadni

Ostali

POPCAKES

Čokoladni

Ostali

TORTICE NA PALČKI

Tortice na palčki so s svojo eleganco obvezen del poroke, baby showerja in vseh ostalih praznovanj pomembnih dogodkov vašega življenja.

Opomba: Minimalno naročilo je 8 kom. Naročilo je potrebno oddati vsaj 7 dni v naprej.

MINI TORTICE

Mini tortice so obvezena sladica vsake rojstnodnevne zabave, poroke, baby showerja, piknika, druženja in vseh ostalih praznovanj.

Opomba: Minimalno naročilo je 10 kom. Naročilo je potrebno oddati vsaj 4 dni v naprej.

Čokoladni

Sadni

Ostali

SLADICE V KOZARCU

V kolikor želite pogostiti svoje najdražje nekoliko drugače, so sladice v kozarcu prava rešitev. So zelo priljubljene slaščice pri pogostitvah na porokah, obletnicah, zabavah ali pa drugih pomembnih trenutkih v življenju.

Opomba: Minimalno naročilo je 10 kom posameznega okusa. Naročilo je potrebno oddati vsaj 4 dni v naprej.