Marelica

Z ljubeznijo ustvarjamo sladke pregrehe.

Kavarna in slaščičarna Marelica je majhno družinsko podjetje locirano na Ostrožnem v Celju. Naše poslanstvo je narediti vaše življenje bolj sladko. Že od leta 2011 vas, z našimi brezkompromisnimi standardi za visoko kvaliteto sestavin ter našo tradicijo izdelave, razvajamo z bogato ponudbo dnevno svežih slaščic.

Še posebej nam je v največje zadovoljstvo biti del vaših posebnih priložnosti v življenju. Izjemno se trudimo pri izdelavi tort po naročilu, drobnega peciva, slanega peciva in potic. Vašim željam se poskušamo čim bolj približati ter vam polepšati prav vsak poseben dogodek.

Obljubimo vam, da boste ob vsakem grižljaju zadovoljni in polni sreče!

Romana Oset

Ustanoviteljica, slaščičarka in kreatorka slaščic.

Že kot otrok sem zelo rada pomagala svoji mami pri peki domačih piškotov, potic in štrudla. Mama me je navdušila s svojim znanjem pri peki slaščic, zato sem se odločila za šolanje na srednji živilski šoli v Mariboru. Na svoji poklicni poti sem imela zelo veliko podporo svojih staršev, za kar sem jima še danes zelo hvaležna. Svojo kariero v slaščičarstvu sem pričela leta 1985.

Po 26 letih pridobivanja izkušenj v slaščičarnah, me je velika želja po samostojni poti, pripeljala do ustanovitve lastne slaščičarne, kjer lahko svoji domišljiji pri ustvarjanju slaščic pustim prosto pot. Zahvaljujem se možu Tonetu, ker me je brezpogojno spodbujal in mi pomagal uresničiti življenjske sanje.

Moj vsakdan se prične s skodelico dobre kave nato pa zaviham rokave in začnem z ustvarjanjem. Z največjim veseljem prisluhnem vašim željam in vam ustvarim slaščice iz vaših sanj.

Instagram

Spremljajte nas na družbenih omrežjih