TORTE

Naše torte so pripravljene s srcem in ljubeznijo do peke ter surovinami visoke kakovosti. Izbirate lahko med standardnimi oblikami spodaj ali pa se dogovorite za unikatno obliko po vaši izbiri. Vašim željam se poskušamo čim bolj približati ter vam polepšati prav vsak poseben dogodek.

* Torto po naročilu vam lahko pripravimo tudi kot vegansko, LCHF (doplačilo: 5,00 €) ali presno (doplačilo: 5,00 €).

Opomba: V ceno je vključena klasična okrasitev (napis, 4 živalice ali 3-5 vrtnic/rožic ali slika na jedilnem vaflju). Dodatna okrasitev se zaračuna glede na zahtevnost. Torto je potrebno naročiti vsaj 2 dni v naprej. V primeru bolj zahtevne okrasitve je torto potrebno naročiti vsaj 7 dni v naprej.

Doplačila: Ročno risanje: 8,00 €; Možno je naročilo raznih dodatkov; Pri prekrivanju torte s sladkorno maso se cena določi glede na zahtevnost dekoracije;

Čokoladni

Sadni

Ostali

CREAM TORTE

Cream torta je sestavljena iz biskvita in bogate, puhaste kreme. Dekoriramo jo po vaših željah s svežim sezonskim sadjem ali čokoladicami. Po želji vam lahko dodamo tudi sveže cvetje.

Opomba: V ceno je vključena dekoracija (sveže sezonsko sadje ali čokoladice). Cream torto je potrebno naročiti vsaj 2 dni v naprej.

Doplačilo: Sveže cvetje (cena se določi glede na vrsto cvetja);

Čokoladni

Sadni

Ostali

POROČNE TORTE

V največje veselje nam je biti del vajinega čarobnega in nepozabnega dne na vajini novi življenjski poti. Ker se vajinim željam želimo čim bolj približati, se z veseljem dogovorimo za srečanje, kjer se pogovorimo o vseh podrobnostih. Torto vam sestavimo poljubno, od 1 do 5 nadstropij. Izbirate lahko med standardnimi oblikami spodaj ali pa se dogovorite za unikatno obliko po vaši izbiri.

Opomba: V ceno je vključena klasična okrasitev (smetana in rožice). Poročno torto je potrebno naročiti vsaj 10 dni v naprej.

Doplačila: V primeru bolj bogate okrasitve se cena določi glede na zahtevnost okrasitve; Možno je naročilo okrasnih poročnih dodatkov; Pri prekrivanju torte s sladkorno maso se cena določi glede na zahtevnost okrasitve; Sveže cvetje (cena se določi glede na vrsto cvetja);

Čokoladni

Sadni

Ostali